Rejected Google Holiday Logos

Sesuai postingan jaman dahulu kala, Google di kala2 waktu tertentu mengganti logonya untuk merayakan hari-hari spesial. Nah, setelah saya baca detik, ternyata ada juga logo-logo yang ditolak. Inilah mereka !

Supposed to be celebrating: Children’s Day 2003.
Reason for rejection: Too childish.

Supposed to be celebrating: 150 Years of Cigarettes.
Reason for rejection: Too politically incorrect.

Supposed to be celebrating: 50th Anniversary of Product Placement.
Reason for rejection: Starbucks didn’t pay enough.

Supposed to be celebrating: 5 Years of Google motto “Don’t be evil.”
Reason for rejection: Too self-obsessed

Supposed to be celebrating: 130th Birthday of Mondrian.
Reason for rejection: Too abstract.

Supposed to be celebrating: 90th Anniversary of the Copyright Act.
Reason for rejection: Potential trademark infringement for using the © symbol.

Supposed to be celebrating: 20th Anniversary of the Nintendo Entertainment System.
Reason for rejection: Severe complaints by the Pet Duck Association.

Supposed to be celebrating: The 65th Birthday of Googol, a 1 with 100 zeroes.
Reason for rejection: Too geeky.

Supposed to be celebrating: This was one of two drafts to honor M.C. Escher.
Reason for rejection: Too creepy.

Supposed to be celebrating: Two decades of the JPEG image compression algorithm.
Reason for rejection: Compression too lossy.

Aku ketawa aja bacanya, keren-keren. Dan ketika berniat buat nerjemahin rasanya bakal ngilangin lucunya, ah okelah nikmatin aja hasil kopipes ini hehehe. Have Fun

Tempat Ngerpek :

Rejected Google Holiday Logo

5 Cara bersenang-senang dengan Google

  1. Yah kopipes… Eh itu logonya dibuat ama orang2 internal Google atau pernah gak sih diadain sayembara buat logo Google yah? Hihihi… Iya lucu-lucu kayak pas Palentin itu gambar nya bagusssss (ampe menginspirasi buat diposting di blog), pas ada gambar Alexander Graham Bell juga.

    *parah, buka komputer langsung blogwalking*

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: